вівторок, 24 березня 2020 р.

Підготовка до ЗНО

Зовнішнє незалежне оцінювання або як всі звикли - ЗНО, вже скоро повноцінно розпочнеться. Скоріше за все, у зв’язку з карантином його терміни зміняться для того, щоб випускники краще підготувались до його здачі.

Після терміну карантину почнеться пробне тестування:
  • 4 – 6 квітня (українська мова і література);
  • 11 – 13 квітня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).
Враховуючи, що одинадцятикласники зараз весь час проводять вдома, то в них є набагато більше можливостей підготувати себе до кращого результату ЗНО.

Не потрібно думати «Як здам, так і буде», адже від ваших знань залежить ваше майбутнє! Омріяна робота та її місце залежить від того, які у вас є знання!

Сучасні реалії показують те, що як написано на папері, така буде і доля.
Тому результат ЗНО важливий в першу чергу для вас! Не для вчителя, не для мами з татом, а для вас! Бо якщо ви мрієте про престижну і високооплачувану роботу, то навчання у хорошому ВНЗ відкриє для вас таку можливість, а для того щоб вступити в хороший ВНЗ потрібні добрі знання і результати ЗНО!
Зараз є безліч можливостей для самостійної підготовки. Від репетиторів до інтернет-сервісів, які допоможуть і підготуватися, і додатково (крім офіційного пробного тестування) пройти тести.
До вашої уваги пропонується перелік онлайн-ресурсів завдяки яким ви можете підготуватися до успішної здачі ЗНО!

Відомий і успішний ВНЗ Києво-могилянська академія допомагає у підготовці до ЗНО-2020. На жаль, лише з двох предметів: математика та англійська мова.
Курси є безкоштовними.


Курси підготовки до ЗНО-2018
В даному випадку тут представлено 3 предмета: математика, історія та українська мова та література.
Курси безкоштовні і доступні постійно.


На цьому онлайн-ресурсі можна провйти пробне тестування минулих років. Доступ безкоштовний.

2013 рік

2014 рік

2015 рік


2016 рік


2017 рік


До того ж на сайті є безліч курсів підготовки до ЗНО. За посиланням можете ознайомитись зі всіма представленими та обрати підходящий саме для вас курс (всі курси безкоштовні):

Be Smart. ЗНО курси 

Також на сайті є розбір пробного тестування ЗНО-2019 року, що може допомогти у кращій підготовці:



Представляє набір курсів підготовки до ЗНО у неформальному  і креативному стилі. За посиланням можете ознайомитись. Вам треба лише зареєструватись і почати цікаво готуватись до ЗНО!


Сайт на якому можна і готуватись, і обговорювати, і проходити пробні тествування!

Є щє безліч ресурсів для самостійної підготовки до ЗНО, головне ваше бажання вчитись і мотивація отримати кращі знання!

Бажаю успіху у підготовці, нехай  вас не лякають труднощі)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Раннє виявлення психічних розладів у дітей та підлітків

  Психічне здоров’я дітей та підлітків в закладах дошкільної та шкільної освіти викликає занепокоєння у педагогічних працівників. За даним...